Wij bieden U meer dan 38 jaar ervaring bij incasso vorderingen in zowel Nederland als incasso in het buitenland.

35 jaar Incassobureau De Incassokamer BV
Gepost op: 12-02-2008

Publiek zingt Zalsman-Reflex naar de zege

Gesteund door een zingend publiek en aangedreven door hardhitters Edward Kamphuis en Ronald van Halm zorgde Zalsman-Reflex zaterdag voor een stunt. Met 3-1 werd Dros Alterno terug naar Apeldoorn gestuurd. Vooraf was de koploper in de eerste divisie A, die slechts één wedstrijd uit handen moest geven, getipt als winnaar.

Zalsman-Reflex was ervan overtuigd dat een verrassing mogelijk was. In een eerdere ontmoeting werd nog nipt verloren, maar toen was het team van Theo van der Maten nog niet volledig op stoom. Nu liet het team zien dat het komend seizoen een serieuze kandidaat is voor promotie naar de B-league.

De eerste set stond Zalsman-Reflex lang op achterstand, maar bij de stand 19-19 kwam Dros Alterno niet langs het sterke Kamper blok. Daarmee was de eerste set een prooi voor Zalsman-Reflex (25-22). De 2e set was één van de beste sets uit de competitie tot nu toe. Alles lukte. Vooral de sprongserves van Edward Kamphuis en Peter Slump droegen bij aan de belangrijke winst in deze set 25-17.

In de 3e set namen de heren onbewust wat gas terug en daar profiteerde Alterno van. Vooral de diagonaal aanvaller van Alterno scoorde er lustig op los, terwijl de sprongserve van Zalsman-Reflex haperde. Alterno liet in deze set even zien waarom ze op de eerste plek stonden en wist de set dan ook met duidelijke cijfers te winnen :18-25.

De 4e set bereikte de spanning een hoogtepunt, waarbij de 250 fanatieke volleybalfans massaal achter hun ploeg gingen staan. Dit gaf de heren van Reflex weer vertrouwen. Met rake klappen van Kamphuis en Halm werd een goede voorsprong opgebouwd, waarna Dros Alterno weer op gelijke hoogte te komen. Dat was het moment dat ook de scheidsrechter een belangrijke rol in het kapittel opeiste. Bij 13-13 zag hij een bal die verdedigd werd door Robin Poldervaart over het hoofd. Gelukkig wist aanvoerder Peter Slump dit de scheidsrechter goed duidelijk te maken waarop deze zijn fout herstelde. Bij de stand 24-21 had Zalsman-Reflex drie matchpoints. Het eerste en het tweede matchpoint werden verloren door een foute aanval. Gelukkig werd het derde matchpoint verzilverd door Edward Kamphuis, die een puike wedstrijd speelde.

Door deze overwinning door de heren van Zalsman-Reflex is de spanning in de top van de eerste divisie te snijden. Met nog 6 wedstrijden te gaan zijn er drie reële kanshebbers op promotie naar de B-League. Zalsman-Reflex staat vierde, op tien punten van de nieuwe koploper, Landstede Volleybal 2.

Volgende wedstrijd: za 16/02/2008 15:00 Martinus HS 2 - Zalsman/Reflex HS 1 Bankras

Bron: reflexkampen.nl