Incasso
Incassobureau De Incassokamer BV

Uw vertrouwde partner voor incasso en financieel juridische dienstverlening.
Wij bieden U meer dan 30 jaar ervaring bij incasso vorderingen in zowel Nederland als incasso in het buitenland.

30 jaar Incassobureau De Incassokamer BV

Protocol bescherming persoonsgegevens


Op grond van: verordening Europese Unie (EU) 2016/679 van april 2016
(algemene verordening gegevensbescherming)

De verordening Europese Unie (EU) 2016/679 van april 2016 heeft ten doel de persoonsgegevens van natuurlijke personen bij verwerking in het vrij handelsverkeer binnen haar werkingssfeer te beschermen. Voor de inhoud van deze verordening verwijzen wij naar de volgende link:
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/NL/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

Algemene opmerking:
De persoonsgegevens die De Incassokamer B.V. in het kader van haar werkzaamheden heeft ontvangen en verzameld worden niet door haar verhandeld en ook niet aan derden buitenstaanders ter beschikking gesteld.
Wie worden niet als buitenstaanders gezien:
Alle bij de behandeling van uw dossier betrokken partijen, daarbij dient u te denken aan o.a. maar daartoe niet beperkt: advocaten, deurwaarders, rechtbanken, bewindvoerders, curatoren, zaakgemachtigden, schuldhulpverleners e.d.

De wijze van bewaring:
De persoonsgegevens worden digitaal en fysiek beveiligd. De digitale opslag vindt versleuteld plaats in een met wachtwoorden beveiligde omgeving. Papieren documenten worden in afgesloten ruimten bewaard.

Bewaartermijn:
De gegevens worden na afwikkeling van het dossier niet langer dan dat De Incassokamer B.V. dit noodzakelijk acht bewaard. Doorgaans zal dit 10 jaar zijn, maar De Incassokamer B.V. kan verlengen tot 20 jaar wanneer zij dit in relatie tot het Burgerlijk wetboek, boek 3, art. 310 wenselijk acht.

Uw rechten:
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te mogen zien, bezwaar tegen het gebruik te maken, het recht om een correctie, of het verwijderen van uw persoonsgegevens te vragen. Wilt u weten welke persoonsgegevens De Incassokamer B.V. van u gebruikt, dan kunt u een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Datalek:
Conform de vereisten van de AVG zal De Incassokamer B.V. in het geval dat zij een datalek constateert deze melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Mocht u een datalek constateren, dan verzoekt De Incassokamer u dit zo snel mogelijk aan haar te melden.
Informatie aanvragenInfo Aanvragen!

U wilt meer weten?
Vraag nu onze informatie aan!

Bel DirectBel Direct!

U heeft nog vragen? Bel nu met onze consultants.Tel: +31 (0)527 - 618 470

Nieuws
Volg ons nieuws via:
RSS Incassobureau De Incassokamer BV Rss feed