Wij bieden U meer dan 38 jaar ervaring bij incasso vorderingen in zowel Nederland als incasso in het buitenland.

35 jaar Incassobureau De Incassokamer BV
Gepost op: 26-11-2007

Zalsman-Reflex Piet Zoomers-D 2 3-1 25-17 24-26 25-22 25-21

“Er stond een wedstrijd met een speciaal tintje op het programma . Immers Dynamo heeft met Jorg Radstake, Ivo van Veen en Jisse Diekerhof drie oud-Reflex spelers in zijn gelederen. Het was duidelijk dat zij niet graag in Kampen wilden verliezen. Het werd een boeiende pot volleybal. Hoewel de uitslag misschien anders doet vermoeden was het geen wedstrijd om gas terug te nemen. Daarvoor is Dynamo een te taaie ploeg. In de eerste set nam de Zalsman/Reflex brigade met name in het laatste deel van de set een ruime voorsprong. Hoewel ieder zijn steentje bijdroeg aan de overwinning was het de Kamperdruk aan het net door de beide middenaanvallers Erik Huisken en Robbin Poldervaart die er uitsprong. Goede aanvallen en sterke blokkeringen maakten het verschil. Het publiek in de goedgevulde sporthal kwam weer duidelijk aan zijn trekken en vermaakte zich opperbest. De tweede set begonnen we wat te nonchalant en lieten Dynamo een gaatje slaan. Hoewel dat in de loop van de set weer goed gemaakt werd, was de tegenstander toch enigszins in het zadel geholpen. Aan het einde van deze set werden er net een paar persoonlijke foutjes teveel gemaakt. De verdienste van het team was de zelfkennis. Er werd door de spelers zelf direct voor het begin van de derde set aangegeven, dat er met meer druk en inzet gespeeld moest worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 25-22 setwinst. Voor Dynamo mochten de gecamoufleerde time-outs in de vorm van uitgebreid veters strikken en het torentjes overleg van de aanvoerder van Dynamo met de eerste scheidsrechter niet baten. De vierde set kenmerkte zich door een gelijk opgaande set, waarbij Zalsman/Reflex telkens een kleine voorsprong weer weggaf. Totdat Richard van Dijk aan service kwam. Dat was bij de stand van 20-20. Samen met het team en zijn service druk werd het beslissende gaatje geslagen. En de 3-1 overwinning was een feit. Zaterdag 1 december normale tijd staat de bekerwedstrijd tegen een van de toppers uit de B-league namelijk SSS 1 op het programma in de Reflexhal. Ook dan rekenen we weer op de steun van het Reflex-publiek.â€

Bron: volleybalkrant