Wij bieden U meer dan 38 jaar ervaring bij incasso vorderingen in zowel Nederland als incasso in het buitenland.

35 jaar Incassobureau De Incassokamer BV
Gepost op: 13-11-2006

Zaanstad Incassokamer-Reflex 1-3

In Zaanlands West leed Zaanstad een onverwachte nederlaag tegen Incassokamer/Reflex. Slechts weinigen hadden een 1-3 nederlaag voorspeld voor Derk de Saegher en zijn ploeg. Na een 1-0 voorsprong was Reflex echter de betere ploeg en haalde een dikke winst weg uit Zaandam. Beide teams staan nu broederlijk naast elkaar op de standenlijst en zullen het hele seizoen grote concurrenten van elkaar blijven. Alles blijft mogelijk met betrekking tot de B-league.
De visie van Manager Sander Poldervaart: Een wedstrijd die op voorhand al belangrijk te noemen was. Immers na de lastige wedstrijd van vorige week tegen SSS stond deze wedstrijd in het teken van meedoen, of de B-league voorlopig op afstand volgen. De jongens waren scherp en hebben een mooie pot volleybal neergezet. De eerste set ging gelijk op met afwisselend een kleine voorsprong voor Zaanstad en dan weer voor ons. Dat uiteindelijk de winst in deze set naar Zaanstad ging kwam door even een gemis aan scherpte. Het neemt niet weg, dat iedereen het gevoel had dat er meer te halen viel. En dat bleek ook wel. Vanaf de tweede set hadden we ook duidelijk het betere van het spel. Zaanstad stond stevig onder druk en wisselde dan ook regelmatig. Niet dat dit iets uithaalde. In de vierde set bij een voorsprong van ons bij de stand 10-6 werd in opperste staat van wanhoop door de begeleiding van Zaanstad op theatrale wijze nog een stukje Amsterdams volkstoneel opgevoerd. De te wisselen libero wees op een schaafwondje bij zijn heup en de coach had het later over zware migraine van al zeker een dag of twee.
Het geheel duurde zo lang dat we dachten dat 112 gebeld was. Gelukkig was het allemaal niet zo erg en kreeg de libero bij een achterstand van 22-12 alsnog zijn publiekswissel.
Het zijn 4 dik verdiende punten en het hadden er 5 moeten zijn, maar daaraan zijn wij zelf debet.

Bron: volleybalkrant