Wij bieden U meer dan 38 jaar ervaring bij incasso vorderingen in zowel Nederland als incasso in het buitenland.

35 jaar Incassobureau De Incassokamer BV
Gepost op: 21-01-2008

Zalsman Reflex kijkt omhoog na klinkende overwinning

Afgelopen zaterdag is de competitie na een korte winterstop weer hervat. Voor de heren van Zalsman-Reflex stond de wedstrijd tegen Olhaco uit Hoogeveen op het programma. Op papier beloofde het een zware wedstrijd te worden met een tegenstander van eigen niveau. Olhaco stond 6e, Zalsman-Reflex 4e. Maar het team uit Kampen, waarbij de ogen natuurlijk weer gericht waren op aanwinst Edward Kamphuis, won met groot machtsvertoon. Nu is het vizier gericht op de koplopers in de eerste divisie A. De komende wedstrijden zal blijken of Zalsman-Reflex zich kan gaan mengen in de strijd om een promotieplaats.

In eigen huis startte Zalsman-Reflex de eerste set goed. Er werd al snel een ruime voorsprong genomen. Vooral de serve en de blokkering waren goed verzorgd. De set werd uiteindelijk gewonnen met 25-12. In de 2e set kwamen er een paar slordigheden in het spel maar daar kon Olhaco niet van profiteren. Deze set werd eveneens met duidelijke cijfers gewonnen (25-20). In het begin van de 3e set ging de strijd gelijk op. Maar hier liet Edward Kamphuis zien wat hij waard was. Olhaco kreeg geen grip op zijn opslag en met een goede serie sprongserves leidde Edward Kamphuis zijn team naar de winst in de set (25-16).

Nu de winst binnen was mondde de afsluitende vierde set aanvankelijk uit in gerommel. Halverwege de set moest coach Theo van der Maten zelfs zijn eerste time out nemen om zijn team weer even op scherp te zetten. Dat de boodschap goed overkwam bleek direct na de time out. Zalsman-Reflex ging er weer vol voor en dit resulteerde in de setwinst en dus een 4-0 overwinning.

Met deze klinkende overwinning heeft Zalsman-Reflex goede zaken gedaan. Aan kop van de ranglijst morsten Lycurgus en Landstede 2 punten waardoor het groepje koplopers duidelijk in het zicht van de Kampenaren komt. Komende zaterdag wordt er gespeeld in Groningen tegen Lycurgus, de nummer 3 uit de competitie.

Bron: reflexkampen.nl