Incasso
Incassobureau De Incassokamer BV

Uw vertrouwde partner voor incasso en financieel juridische dienstverlening.
Wij bieden U meer dan 35 jaar ervaring bij incasso vorderingen in zowel Nederland als incasso in het buitenland.

35 jaar Incassobureau De Incassokamer BV
Gepost op: 04-04-2007

Freddie Bolink-Twente 05 Incassokamer-Reflex 3-1

In Enschede kan bijna de vlag in top na de winst op Incassokamer/Reflex. Twente'05 koestert 8 punten voorsprong op Donitas met nog 2 duels te gaan. Dit zullen trainer Cees Janssen en zijn team nooit meer uit handen geven. De stemming was derhalve opperbest na afloop.
Voor de gasten uit Kampen was het de zesde nederlaag op rij en Reflex lijkt naar het einde te snakken van een seizoen dat niet gebracht heeft waar vooraf op was gehoopt.
De visie van Pim Heurman namens een tevreden Twente'05 dat de buit bijna binnen heeft: "In een over het algemeen matige en futloze wedstrijd won Twente 05 dit weekend met 3-1 het thuisduel tegen Reflex Kampen. Trainer Cees Jansen koos deze wedstrijd voor de volgende basis: Elmar Heupers op de spelverdelerspositie, Lee Horsey op de diagonaal, passer-lopers Bart Oosting en Mark Ekelhof, midblokkeerders Martijn Sytsma en libero Arjan Heupers. Het belang van een goede uitslag voor de strijd om een plaats in de B-league was vooraf bekend bij de spelers van Twente 05. Doel was om een goede uitgangspositie te creëren voor de volgende uitwedtrijd tegen directe concurrent Donitas. Er zou hard gestreden moeten worden voor elke set. Hier was in de wedstrijd echter bar weinig van terug te zien. Twente 05 begon ongeïnspireerd aan de wedstrijd en keek gelijk tegen een kleine achterstand aan. Over de hele linie was het spel van onvoldoende niveau en de eerste set werd dan ook een prooi voor de gasten. Na de verloren eerste set werd het spel aan Twentse kan iets beter. De aanvallers gingen iets minder fouten maken, de passing herstelde zich een beetje en ook de service-druk werd enigzins opgevoerd. Echt sprankelend werd het echter nooit. Twente 05 bleef redelijk overeind en had het alleen bij fases moeilijk met de harde sprongservice van de goed spelende Peter Slump. Verder werd de wedstrijd gekenmerkt door het feit dat Reflex Kampen buitengewoon veel last leek te hebben van het "Arjen Robben syndroom". Reflex Kampen bleef buitensporig veel en fel ageren tegen beslissingen en waarnemingen van het leidend duo met als gevolg dat geen enkele beslissing meer in het voordeel van Reflex Kampen uitviel. Ook niet op het moment dat ze wel gelijk hadden. Mede hierdoor kon Twente 05, zonder zich overmatig in te spannen, een belangrijke 3:1 overwinning behalen en 4 belangrijke punten bijschrijven. Met nog 2 wedstrijden te gaan en 8 punten voorsprong op Donitas lijkt de plek in de B-league en feit. Zou Martien dan toch weer gelijk hebben gehad dat 58 punten de magische grens is ?


Bron: volleybalkrant


Informatie aanvragenInfo Aanvragen!

U wilt meer weten?
Vraag nu onze informatie aan!

Bel DirectBel Direct!

U heeft nog vragen? Bel nu met onze consultants.Tel: +31 (0)527 - 618 470

Incasso indienenVordering indienen!

Uw openstaande factuur laten incasseren?
Dien nu eenvoudig online uw vordering ter incasso in!

Nieuws
Volg ons nieuws via:
RSS Incassobureau De Incassokamer BV Rss feed

Jan

09

Verhoging van de wettelijke rente per 1 januari 2023.

De wettelijke rente per 1 januari 2023 verhoogd ten opzichte van de voor...

lees verder »

Jan

06

Kosten deponeren algemene voorwaarden bij de Rechtbank per 1 januari 2023 ongewijzigd

De Rechtbank heeft de kosten voor het deponeren van uw aktes, dit betreffen o.a....

lees verder »

Oct

10

Verbouwing bedrijfspand week 41 t/m week 44

In verband met de verduurzaming van het bedrijfspand kunnen wij in week 41 t/m w...

lees verder »

Publicatie in Rostra Economica:
Wie profiteert er van de crisis?

Wetswijziging BTW in 2010:
Wetswijziging BTW in 2010

» nieuwsoverzicht


Uw vertrouwde partner voor incasso en financieel juridische dienstverlening.

35 jaar Incassobureau De Incassokamer BV
Wij bieden U meer dan 35 jaar ervaring bij incasso vorderingen in zowel Nederland als incasso in het buitenland.