Wij bieden U meer dan 38 jaar ervaring bij incasso vorderingen in zowel Nederland als incasso in het buitenland.

35 jaar Incassobureau De Incassokamer BV
Gepost op: 26-10-2007

Heren Zalsman-Reflex verrassend door naar 3e ronde beker

Zaterdag stond de 2e ronde van de nationale beker op programma voor de heren van Zalsman Reflex. Tegenstanders waren Turfstekers Drachten (2e divisie) en Donitas Groningen (B-leage). Reflex won verrassend van het favoriete B-League team en was daarmee de onverwachte winnaar.

Met een bijna weer fitte selectie (Ronald Buis was weer hersteld) begon Reflex aan de eerste wedstrijd tegen Drachten. Deze werd vrij gemakkelijk gewonnen. De heren van Drachten spelen in de 2 divisie. Dit niveau verschil zag je in de wedstrijd terug. De heren konden in deze wedstrijd lekker wennen aan de immense hoogte van deze zaal. De setstanden waren 25-17, 25-21 en 25-20.

Daarna begon het piéce de résistance: de wedstrijd tegen Donitas. Vooraf waren de heren goed geïnformeerd hoe Donitas speelde. Namelijk een ploeg met veel serve power en 2 linkshandige vrij diagonaal ingestelde aanvallers. Door zelf een goede service druk neer te leggen ging Reflex de eerste set voortvarend van start. 25-22 winst. De 2e set begonnen de heren weer goed en bouwden al snel weer een voorsprong uit. Maar door een serie van 6 harde sprongservices van één van de linkshandige aanvallers van Donitas werd deze voorsprong weer weggegeven. 21-25 verlies. De 3e set pakte Reflex direct de lijn van de eerste set weer op en won mede door een eigen goede sprongserve en een goede blokkering. Ook de 4e set werd met deze wapens binnengehaald en zo dus de 3-1 winst op Donitas.

De heren van Zalsman Reflex wachten nu met spanning af wie de volgende tegenstander zal gaan worden in de 3e ronde. Inde ronde doen namelijk ook de A-leage teams mee.

Zaterdag aanstaande wordt de competitie weer hervat en spelen de heren thuis om 17:00 uur tegen SSS uit Barneveld.

Bron: reflexkampen