Wij bieden U meer dan 38 jaar ervaring bij incasso vorderingen in zowel Nederland als incasso in het buitenland.

35 jaar Incassobureau De Incassokamer BV
Gepost op: 23-04-2007

US Incassokamer-Reflex 1-3

Voor Incassokamer/Reflex was de 1-3 zege op US een mooie afsluiter. Een opsteker die de ploeg uit Kampen dubbel en dwars kon gebruiken. Thuisclub US liet zich duidelijk de kaas van het brood eten en kon pas na een 0-3 achterstand de hatelijke 0 van het scorebord toveren.
De analyse van manager Sander Poldervaart van de gasten uit Kampen die US verrasten en een mooie zege in de wacht sleepten: "Na een wisselvallig seizoen met mooie, maar ook slechte wedstrijden stond afgelopen zaterdag de afsluiter tegen US uit op het programma. Hoewel er niets meer op het spel stond wilden we de competitie toch met een goed gevoel afsluiten. Een 3-1 overwinning en het vertoonde spel werd daaraan ruimschoots voldaan. In de eerste set namen we al snel een voorsprong van een paar punten. Geleidelijk aan kwamen de Amsterdammers toch dichterbij en hadden ze misschien wel het gevoel dat ze de set nog konden pakken. Echter op het juiste moment wisten we het winnende punt af te dwingen. De tweede set keken we in het midden tegen een achterstand van enkele punten aan. Maar door servicedruk, verdedigend werk en goed ralleyspel werd de set nog relatief gemakkelijk binnen gehaald. In de derde set leek het tij te keren met een achterstand van 19-24 is het normaal geproken over, maar niet in Amsterdam. Met enkele mooie rally's en een mirakeltje werd het 25-25 en uiteindelijk 27-25. De vierde set was overtuigend voor US, maar dat mocht de pret niet drukken.Volgend seizoen weer nieuwe ronden nieuwe kansen, balletje rood balletje wit. Dan wel niet in de B-league, maar het spaart je wel zo'n drie rondjes bier (Reflexprijzen) aan parkeergeld uit."

Bron: volleybalkrant